(ВІДЕО) Моряки-прикордонники завітали на оpen day до студентів та абітурієнтів

НАЗАД
23 квiтня 2024 10:35

Морські прикордонники вже традиційно взяли участь у дні відкритих дверей, який відбувся у Міжнародному гуманітарному університеті в Одесі.

Експозиція, яку організували на заході моряки-прикордонники, користувалася великим попитом не лише в учнівської та студентської молоді, а й у батьків. Присутні залюбки приміряли на себе екіпірування та засоби захисту, цікавилися видами зброї, обладнанням та умовами служби в Морській охороні.

Приємно дивували деякі юнаки та дівчата, які дуже добре знали, яку саме зброю морські прикордонники презентували на заході та демонстрували доволі непогані навички користування нею.

Сотні молодих людей, які завітали на оpen day до університету, якраз визначаються з вибором майбутньої професії і приємно, що певна частина з них висловила бажання у майбутньому пов’язати своє життя із захистом Батьківщини та стати до лав Морської охорони Державної прикордонної служби України.

Учасники заходу дякували військовослужбовцям за захист України, а також за те, що мають можливість отримувати освіту навіть в умовах війни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси